Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterd stokbrood met tomatenspread en Serrano ham
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
tomaat
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
stokbrood
afgebakken
▢
Serrano ham
▢
peper & zout
Instructies
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd daarna in stukjes.
Maak de knoflook schoon.
Pureer de tomaten met de knoflook, olijfolie en een beetje peper en zout.
Snijd het stokbrood in schuine sneetjes en rooster ze eventjes in de oven.
Daarna laten afkoelen.
Schep een beetje tomatenspread op elk sneetje en smeer dit uit.
Scheur de Serrano ham in stukjes en leg op elk sneetje brood een stukje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Tapas
Land van herkomst
Spanje