Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensspiesjes
Porties:
30
stuk
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
hamlappen
▢
3
knoflook
uitgeperst
▢
2
el
sereh ( citroengras )
▢
1
el
basterdsuiker
▢
½
tl
koriander
▢
¼
tl
peper
▢
2
el
zoete sojasaus
▢
2
el
vissaus
▢
65
ml
water
▢
chilisaus
Instructies
Meng de ingrediënten voor de marinade.
Snijd het vlees in dunne reepjes en meng het door de marinade.
Laat een paar uur in de marinade staan.
Rijg daarna 2 stukjes vlees aan een stokje.
Verwarm een pan met antiaanbaklaag op middelmatig heet vuur.
Olie toevoegen en bak de spiesjes ongeveer 1 – 2 minuten aan weerszijden tot ze rosé zijn.
Vooral niet te lang bakken!
Warm serveren met zoete chilisaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
/
Vlees
Land van herkomst
Spanje