Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Indiase curryschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakken
naanbrood naturel
(a 280 gram)
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
schaaltjes
Quorn-stukjes
(a 175 gram)
▢
1
zak
grofgesneden wokgroenten
(400 gram)
▢
1
pot
Tikka Masalasaus
(Indiase currysaus, 400 ml)
▢
½
pak
erwten
(diepvries, a 450 gram)
▢
1
mango
Instructies
Oven op 200 ºC voorverwarmen en naanbrood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
In braadpan olie verhitten en Quornstukjes 2 minuten rondom bakken.
Wokgroenten toevoegen en 4 minuten roerbakken.
Currysaus en 200 ml water erbij schenken en bevroren tuinerwten erdoor scheppen.
Saus aan de kook brengen en gerecht 10 minuten laten sudderen.
Mango's schillen en in parten snijden.
Curry over vier diepe borden verdelen.
Met naanbrood en mango serveren.
Wijnadvies: Gallo Sierra Valley Chenin Blanc
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch