Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Beurre Chivry
Chivry boter
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
boter
▢
25
gram
sjalot
▢
20
gram
dragon
▢
20
gram
pimpernel
▢
20
gram
peterselie
▢
20
gram
kervel
▢
20
gram
bieslook
Instructies
Maak de sjalot schoon en hak ze fijn.
Blancheer ze 5 minuten in kokend water.
Laat uitlekken.
Was peterselie, kervel, dragon, bieslook en pimpernel.
Blancheer ze 2 minuten in kokend water.
Laat uitlekken.
Pers uit en stamp ze fijn samen met de sjalot.
Pers uit en stamp ze fijn samen met de sjalot.
Roer de boter zacht en meng door het kruidenmengsel.
Druk het mengsel door een zeef.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Boters