Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Rode paprikasaus
Lekker bij geroosterd vlees of gegrilde kip.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
paprika
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel fijngehakte
basilicum
▢
1
theelepel
suiker
▢
tabasco
▢
zout
▢
peper
Ook nodig:
▢
Blender
Instructies
Rooster de paprika's onder de grill tot ze aan alle kanten enigszins gekoold zijn.
Verpak ze hierna in een vel aluminiumfolie en laat ze afkoelen.
Verwijder de schil, het zaad en de zaadlijsten van de paprika's en pureer ze in een blender tot een smeuïg geheel.
Voeg de olijfolie met kleine scheutjes toe.
Roer er dan de basilicum, suiker en tabasco door en breng op smaak met wat zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Saus