Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crêpes farcis aux crevettes (flensjes gevuld met garnalen)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
hartige flensjes
▢
1
borrelglaasje
gele chartreuse
▢
150
gram
garnalen
▢
200
gram
prei
▢
kerrie
▢
boter
Instructies
Verwarm de flensjes.
Was de prei en snij in hele dunne reepjes.
Smelt wat boter in een pan en laat de prei er 4 minuten in smoren.
Verwarm tegelijkertijd de garnalen in wat boter.
Strooi wat kerrie over de prei en vermeng de prei met de garnalen.
Vul de flensjes met het mengsel.
Rol ze op.
Leg de flensjes in een flambeerpan.
Flambeer ze met de chartreuse.
Serveer op voorverwarmde borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis
/
Zeevruchten