Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crevettes au curry
(garnalen met kerriesaus)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
garnalen
▢
1
eetlepel
kerriepoeder
▢
40
g
boter
▢
zout
▢
peper
▢
1½
deciliter
slagroom
▢
30
g
bloem
▢
1
ui
fijngehakt
▢
2
deciliter
visfumet
Instructies
Smelt de boter in een pan en fruit de ui glazig.
Strooi er de kerrie en bloem over.
Meng goed en vog de visfumet en slagroom toe tot een mooie, tamelijk dikke saus onstaat.
Laat 20 minuten zachtjes koken onder veel roeren.
Warm in wat boter de garnalen op en verdeel ze over voorverwarmde bakjes.
Zeef de saus.
Schenk ze over de garnalen en serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten