Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruschetta / Crostini
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ciabatta brood
▢
1
teentje
knoflook
▢
3
tomaat
▢
3
takjes
basilicum
▢
Olijfolie
▢
peper & zout
Apparaat
▢
Oven
Instructies
Snijd het ciabatta brood in plakken van 1 centimeter dik.
Besprenkel of smeer met een kwastje het brood licht in met olijfolie.
Rooster ze in de oven (voorverwarmd op Hetelucht plus 180 C.) in Ca. 10 minuten goudbruin en rasp er met het teentje look overheen .
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadkern. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Maak de tomaten aan met wat olijfolie en peper en zout.
Als laatste (a la minutde basilicum (gescheurd)
Beleg de Ciabatta met het tomatenmengsel en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Laat er een druppel mooie Balsamico op vallen of rasp er wat Parmezaan overheen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Brood
/
Hapjes
/
Tapas
Land van herkomst
Italië