Stamp deze samen met de mostrdzaadjes fijn, terwijl u er langzaam een theelepel olie bijvoegt.
Schil de uien en hak ze fijn.
Doe de tamatenpulp in een pan, met de wijnazijn, mengsel van knoflook en mostrdzaad, cayennepeper, gemalen zwarte peper, worcestershiresaus en 2/3 van de gehakte uien.
Voeg er zout en suiker bij.
Breng aan de kook en laat afkoelen als het heeft gekookt.
Leg de schijven lam in een schaal en schenk de saus erover.
Laat ze 2 uur marineren.
Verhit de boter in een koekenpan.
Laat de schijven uitlekken en bak ze snel in de hete boter.
Haal ze uit de pan en hou ze warm.
Snij de selderij in kleine reepjes.
Schil de wortels en snij ze in kleine blokjes.
Doe de groente met de rest van de uien in de braadboter van het vlees en laat zachtjes smelten.