Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Alexandra
heldere bouillon Alexandra
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
▢
1
kip
▢
paneermeel
▢
2
eetlepel(s)
sago
▢
ei
▢
sla
Instructies
Week de sago een ½ uur in lauw water.
Voeg bij de bouillon en laat een uur trekken.
Pocheer de helft van de kippenborst in een beetje bouillon.
Draai de andere helft door de vleesmolen met de fijne plaat.
Maak dit gehakt aan met wat zout, peper, ei en paneermeel.
Maak er kleine balletjes van en pocheer ze even in wat bouillon.
Neem wat van de binnenste bladeren van een krop sla.
Was ze en snij ze in dunne reepjes.
Snij de gepocheerde kippenborst ook in dunne reepjes.
Schep wat garnituur in de soepkoppen en schenk er de hete bouillon over.
Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep