Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Borghese
heldere bouillon Borghese
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
▢
1
ei
▢
16
kip
▢
150
g
tartaar
▢
8
asperges
▢
1
kip
Instructies
Klaar de bouillon met behulp van de tartaar en het eiwit.
Maak de asperges schoon, snij ze in stukjes en kook ze gaar.
Pocheer de kippenborst in de bouillon gemaakt van een blokje.
Snij de kip in kleine blokjes.
Verdeel de garnituur over de borden en voeg de bouillon erbij.
Serveer met stokbrood en boterballetjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Frankrijk