Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé cabarettière
heldere bouillon cabarettière
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
▢
1
kip
▢
1
ui
▢
zout
▢
paneermeel
▢
750
g
tomaten
▢
100
g
garnalen
▢
boter
▢
ei
▢
cayennepeper
Instructies
Snipper de ui en fruit in wat boter.
Snij de tomaten in vieren.
Voeg toe aan de ui.
Fruit het geheel tot een homogene massa ontstaat.
Passeer de massa door een zeef en een neteldoekse lap.
Voeg de puree bij de bouillon.
Draai de kippenborst door een vleesmolen met de kleinste plaat.
Kruid het gehakt met zout en wat cayennepeper.
Voeg wat ei, paneermeel toe en maak er kleine balletjes van.
Pocheer deze even in wat bouillon.
Verdeel de balletjes over verwarmde soepborden.
Geef er wat garnalen bij en schenk er hete bouillon over.
Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep