Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Carmen
heldere bouillon Carmen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
runderbouillon
▢
1
Spaanse peper
▢
kervel
▢
5
tomaten
▢
50
g
rijst
▢
suiker
Instructies
Schil 3 tomaten en hak ze fijn.
Leg ze in de bouillon en laat ze een uur meetrekken.
Zeef de bouillon en klaar hem.
Snij de Spaanse peper in kleine ringetjes leg deze in de soep.
Laat nog een kwartier trekken.
Ontvel en ontpit 2 tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
Kook de rijst gaar.
Hak de kervel fijn.
Leg wat garnituur in verwarmde borden.
Schenk er de hete bouillon over en strooi er wat kervel verheen.
Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Rundvlees
/
Soep
/
Vlees