Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Colbert
heldere bouillon Colbert
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
runderbouillon
▢
50
g
raapjes
▢
50
g
spercieboontjes
▢
4
ei
▢
50
g
wortelen
▢
50
g
erwten
▢
peterselie
Instructies
Klaar de bouillon met eiwitten.
Was de groenten en kook ze apart bijna gaar.
Snij ze in gelijke stukken.
Pocheer de eieren 3 minuten in water met zout en azijn.
Verdeel de groenten over voorverwarmde borden.
Schenk er de bouillon bij en een gepocheerd ei.
Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Rundvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk