Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé de volaille gourmet
heldere gevogeltebouillon gourmet
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
l
kippenbouillon
▢
1
tomaat
▢
50
g
taugé
▢
½
prei
▢
1
verse
rode peper
▢
kip
Instructies
Kook de bouillon in tot de helft.
Klaar de bouillon met eiwitten.
Pel de tomaten en verwijder de pitten.
Verwijder de zaadjes uit de peper.
Snij in ragfijne sliertjes.
Laat een half uur in de bouillon meetrekken.
Zeef ze er dan weer uit.
Sij de prei in ragfijne reepjes.
Verdeel de tomaat in stukjes.
Leg in voorverwarmde soepkoppen wat stukjes kip, prei, tomaat en taugé.
Schenk er de hete bouillon over.
Serveer er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Frankrijk