Was en snijd de paksoi in repen (van baby paksoi hoeven de blaadjes alleen maar losgehaald te worden, die kunnen verder heel blijven.)
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba´s met de kerstomaatjes 2 minuten.
Voeg 8 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg 1½ l water en de bouillontabletten toe.
Roer tot de tabletten zijn opgelost.
Voeg als de bouillon kookt de paksoi en de woknoedels toe en kook ze 2 minuten.
Voeg naar smaak woksaus toe, schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat gebakken uitjes over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Zet Conimex Balinese Kroepoek, Ketjap Manis en Sambal Badjak op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.Variatietip:Als je geen visbouillontabletten in huis hebt kun je deze noedelsoep ook van bijvoorbeeld kippen- of kruidenbouillontabletten maken.