Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bietenstampot met kabeljauw
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
kabeljauw in blokjes
▢
1
kg
aardappels
▢
500
g
bietjes – gaar
▢
200
g
ui
▢
50
g
boter
▢
100
g
melk
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
peper
▢
zout
▢
2
eetlepel(s)
azijn
Instructies
Aardappels gaar koken en afgieten, droogstomen en stampen.
Bietjes pellen en in blokjes snijden.
Boter smelten, uien hierin fruiten.
Kabeljauw zouten en bij de uien meebakken.
Als kabeljauw gaar is afblussen met frambozenazijn.
Melk en mosterd door de aardappels mengen.
Bietjes erdoor mengen en daarna de kabeljauw met uien.
Op smaak brengen met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
/
Vis