Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sauce poivrade
Pepersaus
Porties:
20
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
afsnijdsel van haarwild
▢
150
gram
mirepoix
▢
½
deciliter
azijn
▢
½
deciliter
witte wijn
▢
1
deciliter
wildmarinade
▢
½
deciliter
olie
▢
8
peper
▢
9
deciliter
demiglace saus
▢
1
deciliter
wildfond
Instructies
Laat de afsnijdsels met de mirepoix in olie door en door bruin sauteren.
Blus met de witte wijn en de azijn en laat het geheel reduceren.
Voeg de demiglace toe en de marinade en laat het nog een uur zachtjes koken.
Voeg de peper toe en laat weer 10 minuten koken.
Passeer de saus onder druk, verwarm ze nogmaals en maak ze af met de wildfond.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Wild
Land van herkomst
Frankrijk