Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocats aux fruits de mer
(avocado's met zeevruchten)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
avocado
▢
citroensap
▢
2
eetlepel(s)
sherry
▢
100
g
krabvlees
▢
100
g
champignons
▢
1
theelepel
mosterd
▢
5
dl
geklopte slagroom
▢
1
eetlepel(s)
tomatenketchup
▢
100
g
garnalen
▢
1
ei
herdgekookt
▢
peper
▢
4
scampi
▢
3
dl
mayonaise
▢
gelatine
▢
olie
▢
zout
Instructies
Halveer de avocado's in de lengte,haal de pitten eruit.
Schep een deel van het vruchtvlees eruit, zodat een wand van 7 mm blijft zitten.
Pocheer de scampi, pel ze, maar laat het staartje eraan.
Snij dit met een stukje scampi eraan eraf en bewaar voor garnering.
Snij de scampi in dunne plakjes.
Vermeng deze met het krabvlees, garnalen en de in partjes gesneden rauwe champignons.
Roer er de blokjes avocado door.
Dek het af en laat het in de koelkast staan in een marinade van olie, zout en epepr.
Bewerk de mayonaise met de mosterd, ketchup en sherry.
Voeg de geklopte room toe.
Proef de saus en maak op smaak af.
Meng de zeevruchten met de saus.
Vul de avocado's ermee.
Garneer met fijngehakte eiwit en eigeel en het in gelei getrokken scampistaartje.
Plaats de avocado's in cocktailglazen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Vis
/
Zeevruchten