Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocats farcis aux oeufs de saumon
(avocado's gevuld met kaviaar van zalm)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
avocado
▢
3
eetlepel(s)
zalmkuit
▢
1
citroen
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepel(s)
slagroom
Instructies
Snij de avocado's in de lengte doormidden.
Haal de pit eruit.
Schep er met een lepeltje voorzichtig een deel van het vruchtvlees uit.
Pers de citroen.
Snij het avocadovruchtvlees in kleine blokjes.
Meng deze met de zalmkuit.
Meng de slagroom erdoor.
Breng op smaak met citroensap.
Zout licht en geef er peper over.
Vul de halve avocado's met dit mengsel en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Vis