Bestrijk de kalkoenreepjes met olie en bestrooi met zout en peper naar smaak.
Bak ze in een koekenpan met antiaanbaklaag aan beide kanten bruin en gaar.
Kook de erwtjes in water met zout 3 minuten.
Boen de citroen schoon en rasp de schil dun af.
Pers de vrucht uit.
Schil de sinaasappel dik en snij de partjes tussen de vliezen uit.
Vang het uitlekkende sap op.
Bereid intussen de couscous vvolgens de aanwijzing op de verpakking.
Schep de couscous met de sinaasappelpartjes, olijven, uien, sinaasappelsap, citroenrasp en sap, peterselie en munt door elkaar.
Breng de couscous op smaak met peper en zout.
Leg de kalkoenrepen erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Info: couscous is een heerlijk product om in salades en warme gerechten te verwerken. Deze is zelfs al gekruid, daardoor krijgt de salade een heerlijke smaak zonder dat u daar zelf veel kruiden en specerijen aan toe hoeft te voegen.