1pond tijgergarnalenvers of diepvries (dan ontdooid) en darmkanaaltje eruitgehaald
1pond stevige witvisbv kabeljauw, zeeduivel of zeewolf, in stukken
3lentje-uitjesin schuine stukjes
rasp en sap van 1 limoen
fijngesneden bieslook
Instructies
Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de pepertjes en het citroengras.
Voeg de knoflook en wortel toe bak even mee, blus af met bouillon, kokosmelk en trassie en breng tegen de kook.
Laat dit een minuut of 10 sudderen zodat het iets inkookt.
Dan de vis in de kokossaus en laat een minuut of 5 sudderen tot ze niet meer doorschijnend is.
Voeg de garnalen - evt de schelpdieren - en de lente-uitjes toe en laat die in ca 4 minuten gaar worden in de saus; roer er de limoenrasp en sap door en de bieslook en breng evt nog op smaak met peper, zout of sojasaus.