Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Oosterse carpaccio
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bosuitjes
zakje 3 stuks
▢
3
bolletjes
gember
▢
1
eetlepel(s)
gembersiroop
▢
2
eetlepel(s)
arachideolie
▢
2
tl
wittewijnazijn
▢
1
eetlepel(s)
sojasaus
▢
tabasco
rodepepersaus, flesje 57 ml
▢
2
pakjes carpaccio
vleeswaren, a ca. 100 g
▢
2
grote
plakken kroepoek
Instructies
Snijd het ene bosuitje in dunne ringetjes en het andere in lange, dunne reepjes.
Snijd de gember in kleine stukjes.
Roer in een schaal de ringetjes bosui, de gembersiroop en de olie, azijn en sojasaus door elkaar.
Breng op smaak met enkele druppels tabasco.
Halveer de plakjes carpaccio.
Snijd met een gekarteld mes de plakken kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken en beleg met de carpaccio.
Druppel voorzichtig het sausje erover en leg daarna de reepjes bosui en de stukjes gember erop.
Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Rundvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Oosters