Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mozerella met parmaham
Porties:
12
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
bol mozarella
▢
3
tomaten
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
3
eetlepel(s)
witte balsamicoazijn
▢
peper en zout
▢
12
plakjes
parmaham
▢
12
blaadjes
basilicum
▢
1
krop
ijsbergsla
Instructies
Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn.
Breng verder op smaak met peper en zout.
Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen.
Rol de plakjes ham op.
Leg 12 eetlepels of amuse lepels klaar.
Leg op elke lepel een blaadje sla.
Schep hierop een lepel tomaat - mozarella - mengsel.
Garneer met een rolletje ham en maak af met een blaadje verse basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Kaas
/
Voorgerechten