Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade
Porties:
8
soezen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
kant-en-klare soezen
▢
1
klein blikje
tonijn
▢
2
eieren
▢
1
handje
spinazieblaadjes
▢
2
eetlepel(s)
mayonaise
Instructies
Laat de tonijn uitlekken.
Kook de eieren 8 minuten.
Laat ze afkoelen en pel ze.
Was en droog de blaadjes spinazie.
Knip de soesjes met een schaar open.
Prak de eieren fijn.
Roer tonijn, mayonaise en ei door elkaar.
Leg op de bodem van elk soesje 1 of 2 spinazieblaadjes.
Schep hier wat tonijnvulling op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Hartige taart
/
Koude Hapjes