Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met tonijn 3
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
g
geschilde aardappelen vastkokend
▢
Rode Uien
▢
Komkommer
▢
1
eetlepel(s)
Marne Grove Mosterd
▢
2
eetlepel(s)
Zonnebloemolie
▢
2
zak
jes John West Tonijnstukken in French dressing
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Kook de aardappelen in water met zout net gaar.
Giet ze af en laat ze uitdampen.
Pel en snijd intussen de uien in ragdunne partjes.
Schil de komkommer, halveer hem, schraap met een lepeltje de zaadlijsten eruit en snijd de helften in dunne plakjes.
Roer de mosterd met de olie door elkaar.
Snijd de aardappels in blokjes en schep de ui, de komkommer, de tonijn en het oliemengsel door.
Breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis