Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges met frisse knoflooksaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
1½
kg
witte asperges
▢
1
dl
zure room
▢
3
eetlepel(s)
verse peterselie
fijngehakt
▢
400
g
Yorkham
▢
zoetzure augurk
fijngehakt
Instructies
Schil de asperges van het kopje naar beneden en snijd of breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) ervan af.
Kook de asperges afhankelijk van de dikte in 15-20 minuten gaar.
Klop intussen de yogonaise en de zure room door elkaar.
Pers de knoflook erboven uit en voeg de augurk, de peterselie en zout naar smaak toe.
Rol de ham op.
Giet de asperges af en leg de ham erbij.
Serveer met de saus.
Lekker met gekookte krieltje
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Bijgerecht
/
Groenten
Jaargetijde:
Lente