Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amandelcreme met gebakken appel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
amandelschaafsel
▢
2
el
Amaretto di Saronno
▢
¼
l
kwark naturel
▢
200
gram
mascarpone
▢
honing
▢
50
gram
suiker
▢
4
plakken suikerbrood
▢
1
lekkere appel
▢
2
el
roomboter
▢
viooltjes ter garnering
Instructies
Rooster het amandelschaafsel in een droge pan.
Roer de kwark met de mascarpone los.
Meng er honing en de amaretto naar smaak door.
rooster de plakken suikerbrood
Snij de appel in dikke plakken en bak ze in de boter bruin
Bestrooi ze halverwege met de suiker.
Serveer de koude kwark met de warme appel op het suikerbrood.
Bestrooi met amandelschaafsel en garneer met de viooltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Nagerecht