Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aperitiefglaasjes met appel en grijze garnalen
Porties:
12
aperitiefglaasjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
grijze garnalen
▢
3
eetlepels
zure room
▢
2
appels
jonagold
▢
1
koffielepel kerriepoeder
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
2
eetlepels
dille
▢
peper
▢
zout
Instructies
Meng de garnalen met de zure room en de kerriepoeder
Kruid met peper en zout
Rasp de appelen fijn en meng er het citroensap onder
Snipper 2 eetlepels dille fijn
Verdeel de geraspte appel over de aperitiefglaasjes
Strooi er fijngesnipperde dille over
Vul aan met het garnalen mengsel
Werk af met een takje dille
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
België