Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde zalmfilet met paprika
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
gele paprika
in dunne reepjes
▢
1
bosuitje
in dunne ringetjes
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
75
g
Griekse yoghurt
0% vet
▢
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
▢
1
eetlepel(s)
verse dille
fijngehakt
▢
versgemalen zwarte peper
▢
4
zalmfilet
a 125 g
Instructies
Meng de paprikareepjes met de uiringetjes en 1 eetlepel olijfolie.
Roer de yoghurt los met knoflook, dille, 1 eetlepel olijfolie en peper naar smaak.
Leg de zalmfilets op de bakplaat, bestrijk ze met yoghurt en verdeel de paprika erover.
Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de zalm in 6-8 minuten bijna gaar worden en licht kleuren.
Lekker met sperziebonen en in de schil gebakken krieltjes in vloeibare margarine met citroenschilletjes.
Voedingswaarden
Calories:
330
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
27
g
|
Vet:
24
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm