Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeeschnitzel met Honing-Mosterddressing en Aardappelsalade
Geniet van deze heerlijke en eenvoudige maaltijd met een verrassende combinatie van smaken!
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
eisnijder
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
▢
1
ei
▢
2
eetlepels
vloeibare margarine
▢
4
zeeschnitzels
diepvries, 4 x 100 g
▢
1
kropsla
▢
1
ui
▢
5
eetlepels
honing-mosterddressing
▢
1
zakje
vis-dillesaus
40 g
Instructies
Schil de aardappels, was ze en kook ze met een beetje zout in 20 minuten gaar.
Kook het ei in 8 minuten hard, laat het afkoelen en snijd het vervolgens in plakjes.
Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de zeeschnitzels gedurende 8 minuten.
Maak de sla schoon, scheur de bladeren in stukjes en snipper de ui.
Meng dit in een kom met de honing-mosterddressing.
Verdeel de plakjes ei over de salade.
Bereid de vis-dillesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Serveer de gebakken zeeschnitzels met de saus, gekookte aardappels en de sla.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de zachte smaak van de zeeschnitzel en de frisse salade.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
|
koolhydraten:
65
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
2
mg
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Nederland