Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lauwwarme vissalade met dilleroom
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
kabeljauwfilet
▢
olijfolie
▢
citroensap naar smaak
▢
250
g
kleine groene asperges
▢
diepvriesdoperwten
▢
zout
peper
▢
gemengde sla
▢
2
eetlepel(s)
crème fraîche
▢
1
theelepel
dille op olie
▢
zout
▢
peper
Instructies
De kabeljauw droogdeppen met keukenpapier en in blokjes snijden en marineren in de olijfolie, citroensap, zout en peper.
De vis 30 minuten laten staan.
Over elk bordje wat sla verdelen.
Een sausje van de crème fraîche, dille op olie en zout en peper naar smaak een sausje kloppen.
Intussen de asperges wassen en met de doperwtjes in een kleine geperforeerde schaal overdoen.
De vis in een andere kleine geperforeerde schaal leggen en alles tegelijk 10 minuten op 100% stomen.
De vis en de groenten iets laten afkoelen en over de sla verdelen.
De saus er voorzichtig over druppelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Evt. serveren met stokbrood.
hetelucht: 110 °C
bereidingstijd: ca. 10 minuten
stoomtoevoer: 100%
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
/
Voorgerechten