Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cappelletti con Prosciutto Crudo e Pesto alla Genovese
gevulde pasta met rauwe ham en pesto
Porties:
3
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
pijnboompitten
▢
1
ui
fijngesneden kleine
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
6
gedroogde tomaten in
reepjes
▢
½
kleine
courgette
ongeschilde in halve plakjes
▢
250
gram
Cappelletti con Prosciutto Crudo
Buitoni Fresco
▢
zout
▢
peper
▢
140
gram
Pesto alla Genovese
Buitoni Fresco
▢
3
eetlepels
Parmezaanse kaas
grof geschaafde
▢
2
eetlepels
basilicum
fijngesneden
Instructies
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Bak de ui ± 5 minuten in de olie en bak de tomaat en de courgette ± 5 minuten mee.
Kook de cappelletti in ruim kokend water met zout in 3-4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
Meng de pesto en het courgettemengsel en roer dit direct door de cappelletti.
Bestrooi de pasta met de kaas, basilicum en pijnboompitten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Varkensvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië