Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse stoofschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
200
gram
prei
in ringen
▢
1
groene
courgette
in blokjes
▢
½
struik
bleekselderij
in stukjes
▢
1
rode en 1 groene paprika in reepjes
▢
½
bloemkool
in roosjes
▢
1
broccoli
in roosjes
▢
1
kleine
winterwortel in plakjes
▢
2
tomaten in blokjes
▢
1
rode ui in ringen
▢
1-2
teentjes
knoflook
▢
2-3
takjes dille
▢
zout
peper
▢
250-300
gram
pasta
bijvoorbeeld farfalle (strikjespasta)
Instructies
Verhit de olie in wok, voeg alle groenten, de knoflook en de dille toe en bak ze 2-3 minuten met het deksel op de wok.
Laat de groenten daarna zonder deksel nog 10 minuten zachtjes bakken.
Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.
Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Serveer de groenten met de pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Stoofpot
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch