Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige vegetarische balletjes met sugar snaps
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
200
gram
vegetarische balletjes
Tivall
▢
150
gram
sugar snaps
▢
1
bakje boemboe sajoer boontjes
100 gr, Conimex
▢
125
gram
taugé
▢
½
zakje
emping melindjo
vegetarische kroepoek, á 75 gr, Flower brand
Instructies
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de vegetarische balletjes rondom bruin.
Schep de ui en de sugar snaps erdoor en bak die al omscheppend mee.
Schep 3 dl water en de boemboe door het bonenmengsel en breng het al roerend aan de kook.
Laat de sugar snaps in ± 5 minuten zachtjes gaar sudderen.
Schep de taugé erdoor en warm die ± 1 minuut mee.
Doe het geheel over in een schaal en strooi er de emping over.
Serveer met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch