Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bonbon van gerookte zalm
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
gerookte zalm
▢
50
g
gerookte forelfilet
▢
5
g
kappertjes
▢
bieslook
▢
peper
Garnering:
▢
50
g
gcrème fraîche
▢
bieslook
▢
kappertjes
▢
10
plakjes
stokbrood
Instructies
Maak 10 mooie plakjes zalm (ca 5 x 5 cm)
De rest van de zalm en forelfilet in kleine blokjes snijden.
Kappertjes en bieslook fijnsnijden en alles mengen en op smaak brengen met peper.
2 theelepeltjes van dit mengsel op het plakje zalm leggen en dichtvouwen.
Met de openkant op een stukje stokbrood leggen en garneren met de crème fraîche, bieslook en kappertjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis