Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Coquilles met geroerbakte groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
16
coquilles
▢
4
eetlepel(s)
olie
▢
2
stengels
bleekselderij
in stukjes van 2 cm gesneden
▢
1
winterwortel
in reepjes gesneden
▢
1
rode paprika
in reepjes gesneden
▢
100
g
peulen
▢
2
bosuitjes
schuin gesneden
▢
100
g
shii-takes
in 4-en gesneden
▢
8
baby maïskolven
▢
100
g
kippenbouillon
▢
1
eetlepel(s)
aardappelzetmeel
aangemaakt met water
▢
3
eetlepel(s)
sojasaus
▢
1
eetlepel(s)
sesamolie
▢
peper
▢
zout
Instructies
2 eetlepels olie verwarmen.
Bleekselderij en wortel toevoegen en even bakken.(± 1 minuut)
Paprika en babymaïs toevoegen en ± 1 minuut bakken.
Peulen en shiitaken toevoegen en ± 2 minuten bakken.
Afblussen met sojasaus, kippenbouillon en aan de kook brengen.
Zetmeel erdoor roeren, op smaak brengen met peper en zout en sesamolie toevoegen.
Afmaken met een bosuitje.
Rest olie in tefalpan verwarmen en coquilles snel om en om bakken (2 minuten).
Groenten in schaal doen en coquilles erover verdelen
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Zeevruchten