Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde eieren met gerookte forelfilet
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
hardgekookte eieren
▢
100
g
garnalen
20 g apart houden
▢
1
eetlepel(s)
mayonaise
▢
veldsla
▢
peterselie
▢
peper
▢
zout
Instructies
De eieren in de lengte doormidden snijden, eiderdooier apart houden en eiwit wassen drogen.
Dooiers door een zeef wrijven en mengen met de mayonaise en garnalen en op smaak brengen met zout en peper.
Leg in het ei een blaadje sla en schep hierop het dooiermengsel.
Garneren met de achtergehouden garnalen en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis