Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken tilapia met knoflook-bieslooksaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
mix voor tafelsaus aioli
Duyvis
▢
2½
eetlepel(s)
mayohalf
▢
1
eetlepel(s)
fijngeknipte bieslook
schaaltje à 15 g
▢
4
tilapiafilets
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
6
eetlepel(s)
tarwebloem
▢
2½
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
Instructies
Roer de sausmix met de mayohalf, de bieslook en 1 eetlepel water door elkaar.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en wentel de vis door de bloem.
Schud het overtollige bloem eraf en bak de vis in de hete olie aan beide kanten lichtbruin en gaar.
Lekker met Vlaamse frieten en komkommer met sladressing yoghurt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Hardy´s, Varietal range, Chardonnay, wit, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis