Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentecurry met aardappel en broccoli
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
aardappelblokjes
▢
500
gram
broccoliroosjes
▢
4
eetlepel(s)
plantaardige olie
▢
2
ontvelde vleestomaten in parten
▢
6
eetlepel(s)
Indiase kruidenpasta
Patak's, pot 280 gr
▢
1
dl
yoghurt
Instructies
Kook de aardappelen in ruim kokend water in ± 3 minuten beetgaar en kook
daarna de broccoli in ± 2 minuten beetgaar.
Spoel de aardappelen en de broccoli onder koud stromend water af en laat ze
uitlekken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 3-5 minuten.
Voeg de tomaat en de kruidenpasta toe, schenk er 1 dl water bij en breng het
geheel aan de kook.
Roer er van het vuur af de yoghurt door en serveer de curry direct met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch