1verpakking Vivera Vega Balletjes 10 x 25g of Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330g
1zakjesatésausof bakje
½komkommer
200gsperzieboontjes
200gwitte koolgesneden
100gtaugé
200gzilvervliesrijst
2scharreleieren
1eetlepel(s)uitjesgebakken
cassavekroepoek
Instructies
Snijd de komkommer in blokjes.
Kook de sperzieboontjes, witte kool en taugé kort en laat deze vervolgens afkoelen.
Kook de scharreleieren in ongeveer 10 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren.
Kook ondertussen de rijst en bereid de Vivera Vega Balletjes en de satésaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verdeel de rijst en de balletjes over de twee borden.
Giet de satésaus over de balletjes.
Serveer dit gerecht met de gebakken uitjes, (cassave)kroepoek en stukjes ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
u kunt ook de Vivera Vega Balletjes in Satésaus 330 g voor dit gerecht gebruiken. Hierbij is de satésaus al bijgevoegd en hoeft u geen aparte satésaus te bereiden.