Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Quorngehakt en zon gedroogde tomaten canneloni
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Quorn Fijngehakt
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
ui
in stukjes
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
85
g
tomaten
gedroogde / in stukjes / in olie
▢
110
g
diepvries bladspinazie
▢
100
g
roomkaas
▢
10
g
basilicum
verse
▢
zout
▢
zwarte peper
vers gemalen
▢
12
canneloni
Grand Italia
▢
500
ml
bechamelsaus
Grand Ialia
▢
50
g
parmenzaanse kaas
verse
Instructies
Verhit de olie en fruit de ui aan.
Bak tot de ui glazig is en voeg dan de knoflook toe.
Voeg de zon gedroogde tomaten toe en de Quorn fijngehakt.
Verhit voor 3 minuten.
Voeg de spinazie toe zet de deksel op de pan en laat voor 1 minuut sudderen.
Roer het mengsel door en laat het even afkoelen.
Roer de roomkaas en basilicum erdoor en peper en zout.
Vul de cannelloni buisjes en leg ze in een ovenschaal en giet de bechamel saus erover.
Dek af met de geraspte parmenzaanse kaas.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze Quorn vulling en saus kan ook gebruikt worden voor de bereiding van lasagne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch