Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ham-Muffins
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Muffin-bakvorm
Oven
Ingrediënten
▢
200
gram
rauwe ham
▢
2
bieslook
▢
80
gram
boter
▢
300
gram
meel
▢
4
tl
bakpoeder
▢
2
eieren
▢
⅛
l
melk
▢
⅛
l
karnemelk
▢
1
tl
groene peperkorrels
Instructies
Oven voorverwarmen
De ham in zeer fijne blokjes snijden.
Bieslook afspoelen, droogschudden en in fijne rolletjes snijden.
Boter laten smelten.
Bloem met bakpoeder in een schotel mengen.
Eieren met beide melksoorten kloppen. met de boter door de bloem roeren.
Ham, bieslook en peperkorrels erdoorroeren.
Muffin-bakvorm invetten (of papiervormpjes gebruiken)
Deeg in de vormen doen.
In voorverwarmde oven van 180 graden (gasstand 2/hetelucht 160 graden) 25-30 minuten bakken
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Meng er eens 100gr geraspte goudse kaas door
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins
/
Hartige taart