Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mie met groene groenten en roze garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
stengels bleekselderij
in dunne plakjes
▢
200
g
panklare peultjes
▢
peper
▢
zout
▢
350
g
eiermie
▢
2
eetlepel(s)
wokolie
▢
3
eetlepel(s)
sojasaus
▢
2
eetlepel(s)
limoensap
▢
250
g
roze garnalen
▢
3
bosuitjes
in schuine ringetjes
▢
2½
eetlepel(s)
verse koriander
grof gesneden
▢
1
komkommer
gehalveerd en ontzaad
Instructies
Snijd de komkommerhelften in dunne plakjes.
Kook de peultjes in water met zout in ± 6 minuten beetgaar.
Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de olie met de sojasaus, het limoensap en peper en zout naar smaak door elkaar.
Giet de mie af en schep er de bleekselderij, de komkommer, de peultjes, het oliemengsel, de garnalen en de bosui door.
Warm de mie 5 minuten in een wok door en bestrooi met de koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Andes Peaks, Chardonnay, wit, Chili
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vis
/
Zeevruchten