Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lepelhapje met kip kerrie
Porties:
12
lepeltjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
kipfilet
▢
1
appels
▢
30
gram
boter
▢
kerrie poeder
▢
1
dl.
kippebouillon
▢
1
dl
room
▢
enkele takjes kervel
▢
peper
▢
zout
Instructies
Snij de kipfilet in dunne plakjes.
Schil de appel verwijder heT klokhuis en snij in kleine blokjes.
Bak de stukjes kip in hete boter, voeg de stukjes appel toe.
Bestrooi met de kerrie poeder, voeg er de kippebouillon bij en laat eventjes inkoken.
Roer er de room door en kruid met peper en zout.
Verdeel over de lepels en versier met een takje kervel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
België