Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lepelhapje met kwarteleitjes en garnalen
Porties:
12
lepeltjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
kwarteleitjes
▢
2
eetlepels
peterselie
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
Kerrie poeder
▢
100
gram
grijze garnalen
▢
Peper
▢
zout
Instructies
Kook de karteleitjes in 3 min. hard in gezouten water.
Pel ze en halveer ze.
Meng de kerrie poeder met de mayonaise en kruid met peper en zout.
Meng de garnalen er door.
Verdeel dit mengsel over 16 lepels.
Schik er een half kwarteleitje op en garneer met een takje peterselie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Ei
/
Vis
/
Zeevruchten