300gramgemengd rood fruitzoals aardbeien, rode bessen en frambozen
2eetlepelsCrème de Cassis likeur / Fraise des Bois
8beschuitbollen
300gramMascarpone
1eetlepelvanillesuiker
⅓potjeframbozenjam
2eetlepelsgepelde pistachenotengrof gehakt
4eetlepelsrode dessertsaus
Instructies
Schep de aardbeien (in plakjes), de bessen (gerist) en de frambozen om met de likeur.
Laat het fruit gedurende 1 uur in de likeur marineren.
Schep het fruit af en toe om en laat het uitlekken.
Klop de Mascarpone los met de vanillesuiker.
Snijd de beschuitbollen overlangs doormidden.
Bestrijk de onderste helften royaal met jam en breng daarop 4 laagjes Mascarpone en gemarineerd fruit aan (houd wat Mascarpone apart voor de garnering).
Dek af met de bovenste helften van de beschuitbollen, verdeel de rest van de Mascarpone erover, bestrooi met de gehakte pistachenoten en lepel er de dessertsaus overheen.