Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel vissoep
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
4
aardappels
▢
½
paprika
▢
150
gram
kabeljauw
filet
▢
1
pakje
tomatensoep
of 1 liter zelfgemaakte tomatensoep
▢
1
theelepel
gedroogde basilicum
▢
3
tomaten
▢
50
gram
garnalen
▢
50
gram
mosselen
gekookt
▢
2
eetlepels
koffieroom
▢
Zout
▢
Peper
Instructions
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Snijd de kabeljauw in blokjes.
Breng al roerend in een pan 1 liter water met de inhoud van het pakje soep aan de kook.
Voeg de aardappelblokjes, kabeljauw en basilicum toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar.
Ontvel intussen de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukjes.
Roer de tomaten, garnalen en mosselen door de soep en laat ze in ± 3 minuten door en door heet worden.
Breng de soep op smaak met koffieroom, zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappel-vissoep met een mix van smaakvolle ingrediënten!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis