Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelblokjes met abdijkaas
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
gourmetpannetje
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
paprika
uit pot
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
200
gram
Abdijkaas
bijv. Pere Joseph
▢
225
gram
aardappels
▢
Boter
▢
2
theelepels
karwijzaad
kummel
▢
Peper
Instructies
Snijd de paprikareepjes fijn en meng ze in een kom met de kappertjes.
Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van ½ cm dik.
Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin.
Bestrooi met ½ theelepel karwijzaad en bedek met plakjes kaas.
Plaats het pannetje onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten.
Schep wat van het paprikamengsel erbovenop.
Breng op smaak met peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van de aardappelblokjes met Abdijkaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch