Aardappelblokjes met abdijkaas

Aardappelblokjes met abdijkaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels paprika uit pot
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 200 gram Abdijkaas bijv. Pere Joseph
  • 225 gram aardappels
  • Boter
  • 2 theelepels karwijzaad kummel
  • Peper

Instructies

  • Snijd de paprikareepjes fijn en meng ze in een kom met de kappertjes.
  • Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van ½ cm dik.
  • Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
  • Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin.
  • Bestrooi met ½ theelepel karwijzaad en bedek met plakjes kaas.
  • Plaats het pannetje onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten.
  • Schep wat van het paprikamengsel erbovenop.
  • Breng op smaak met peper.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van de aardappelblokjes met Abdijkaas.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch